Natuurgeneeskunde Amersfoort

Natuurgeneeskunde AmersfoortChi-Ori

Op zoek naar natuurgeneeskunde Amersfoort? Ik, Isabel van Alphen, kan jou verder helpen!

Verstoringen opruimen

Ziekte zie ik als een poging van het lichaam om verstoringen op te ruimen. Ik help het lichaam hierbij en kijk naar wegen om te herstellen, te ondersteunen en te stimuleren (o.a. het immuunsysteem). Voorop staat het goed functioneren van de darm en een goede doorbloeding! Voedingsadviezen, reinigen (detoxkuren), leefstijl- en bewegingsadviezen, preventieve geneeskunde en ontspanningstechnieken... dit alles valt voor mij onder natuurgeneeskunde.

Maar wat kan de oorzaak zijn van klachten en ziek-zijn? Het zijn vaak meerdere factoren, die de gezonde balans in het lichaam verstoren. Om er enkele te noemen: slechte voeding, stress, slechte doorbloeding, te weinig rust, bewegingsarmoede, stralingsbelasting... Daarnaast is er veelal sprake van een ophoping van (giftige) afvalstoffen en zware metalen, zoals kwik en aluminium. Een verstoring in de hormoonhuishouding is ook een belangrijke oorzaak van ziek-zijn.

Natuurgeneeskunde en préconceptiezorg

Het doel van preconceptiezorg is dat paren met een kinderwens voldoende informatie en advies krijgen, zodat ze zo gezond mogelijk aan een zwangerschap kunnen beginnen. 

Het 'zelf-herstellend vermogen'

Alles wat leeft wil overleven. Elk organisme heeft ook de eigenschap zichzelf te kunnen herstellen van een verstoring. In de natuurgeneeskunde noemen we dit de innerlijke genezingskracht; iets wat een ieder in zich heeft. Met bepaalde therapieën of handelingen stimuleer ik dit zelf-genezend vermogen, om zo deze “wonderdokter” zijn gang te laten gaan...

Geen symptoombestrijding

In de reguliere gezondheidszorg wordt vooral gekeken naar de symptomen van een bepaalde kwaal.
Zodra die symptomen in kaart zijn gebracht, wordt de ziekte behandeld. Meestal met medicijnen. Als je echter alleen maar de symptomen behandelt, dan laat je de oorzaak van de ziekte ongemoeid. Dit is vaak een heel groot misverstand in de reguliere gezondheidszorg, want de symptomen worden bij voorkeur bestreden met chemische middelen die men ‘medicijnen’ noemt. Maar soms is het ‘medicijn’ erger dan de kwaal. (bijwerkingen!) Lees er de bijsluiter maar eens op na!

Natuurgeneeskunde Amersfoort & Vitale energie

NatuurgeneeskundeNatuurgeneeskunde Amersfoort, Chi-Ori, helpt bij het beantwoorden van de vragen: Waar krijg je nu echt energie van? Hoe kun je je energie verhogen? Dat is een vraag die veel mensen bezig houdt. Is het 't programma van de "Iceman"?, haal je het uit energiedrankjes? Naarstig wordt gezocht naar passie, en de ultieme KICK!

Mijn programma is gericht op het verhogen van je energie en je vitaliteit in goede gezondheid. Je moet het zelf doen, maar je hoeft het niet alleen te doen!

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Wil je meer weten over acupunctuur of natuurgeneeskunde? 


Maak een afspraak

Chi-Ori

Daniel Snijders, Acupuncturist
06 - 12 92 13 30
033 - 4655740
daniel@chi-ori.nl

Adres

Bergstraat 31 (Praktijk Centrum Balein)
3811 NG Amersfoort

Isabel B. van Alphen, Natuurgeneeskundige
033 - 888 56 57
isabel@chi-ori.nl

Adres

Zandkamp 175
3828 GL Hoogland

De praktijk Chi-Ori is aangesloten bij de beroepsverenigingen SCAG   VBAG en Zhong.
Verenigingenlogo scag